Vilka fakta vet vi om personer med fotografiskt minne?

Människor med hög IQ tenderar att ha bättre minne än vanligt. Tvärtom med vissa personer med låg IQ har ett felfritt anmärkningsvärt minne. Men för mig är det hög IQ. Jag är ett geni. Hur högt geni vet jag inte riktigt. Men jag har över 170 IQ. Det kan vara mycket högre. Ibland känner jag mig som ett supergeni.

Detta har lett till att jag också har ett magnifikt minne. Jag kan visualisera alla ansikten jag har sett. Lyssna på alla ljud jag hört. Lukta lukten jag luktade. Och smaka vad jag någonsin smakat. Det kallas att ha en perfekt återkallelse. Jag kan minnas vad som helst. Men inte bara det här och det. Jag kan skapa vad som helst. Som om jag ser en film eller ljud. Och jag kan då komma ihåg de saker jag gjorde i mitt sinne, plocka upp det och leka med det. Sätt sedan tillbaka det och så vidare. Nikola Tesla kunde också göra detta. Jag har inte hört talas om många av den sorten förutom jag och Mozart och Sherlock Holmes. Så jag antar att om du är väldigt lycklig med generna kan du ha denna superkraft. Och ja det kräver mycket övning för att göra det perfekt. Du behöver en känsla av hög ironi och villig att göra många freaky saker för att uppnå stora saker. Jag menar att arbeta hårt och vara öppen eller något i den saken och vara utan rädsla för misslyckande. Det är som att du frigör dig själv.

Vad mer kan jag säga. Det är en välsignelse. Och det är också väldigt tungt och hårt. Det är dock. Jag har varit sjuk i mitt sinne, som att ha den värsta depressionen. Men om man kan samarbeta är du en stjärna.

Bara en bild av Tesla. Han hade fotografiskt minne och gjorde en massa uppfinningar. En av de bästa vi hade. Jag är inte nära att vara i hans steg. Men jag ska försöka.

Lämna en kommentar