Vilka låtar passar bäst för att föreslå en tjej?

Medan det finns nr en sång rör alla svar på den här frågan, jag kommer att försöka ge dig lite tankeväckande. Det kan hjälpa dig att välja precis rätt ackompanjemang när du ställer frågan.

För den perfekta bakgrundspoängen vill jag välja en låt som jag redan känner till. Inte bara bekant, det skulle behöva vara en sång som stickar mitt hjärta varje gång jag hör det - en melodi som snublar i mitt hjärtas ackord, ord som ger mina djupaste känslor röst. Något som får håret på nacken att stå och mina ögon går upp.

För att lägga till en fängslande personlig touch, skulle jag älska det om låten hade en historia att berätta.

Det var låten som spelades i loop när vi satt i bilen och pratade om allt och inget särskilt samtidigt. Den tid då den fullsatta Delhi-trafiken var en välsignelse och ingen av oss bråttom för att komma till våra destinationer. Det var kvällens sång när det blev klart för oss båda vart vi var på väg.

En sång som ger trevliga minnen om vårt förhållande eller den som har dumma anekdoter associerade som berättar om de intensiva känslorna.

Eller till och med en låt som är själva definitionen på hur vi är, den som antagligen skrevs med tanke på oss. En sång som fångar kärnan i vårt förhållande och dess särdrag. En sång som får mig att skratta genom mina glada tårar. En sång som är klassisk och tidlös.

Tänk tillbaka, tänk hårt och glöm inte att det här handlar lika mycket om dig som för henne.

Lycka till!

Lämna en kommentar