Vilka stora och mindreåriga behöver en fotograf på college?

Det sanna svaret från mig är: noll grad du behöver för att bli en professionell fotograf och uppriktigt sagt behöver du inte gå på college för att bli fotograf och lära sig fotograferingsförmåga.

Som någon som brukade vara konststudent studerade jag grafisk design och fotografi på college och flyttade till en offentlig Ivy League-högskola för examen. Min erfarenhet berättade för mig att det definitivt inte är nödvändigt att lära sig fotografering på college för att bli en professionell fotografer eller att landa ett bra jobb inom det området och jag kan säga att det är slöseri med pengar och tid. Även efter att jag tog examen försökte jag mitt bästa för att bara kunna säkra några lågavlönade och främst icke-betalda kortvariga praktikplatser. Och jag kände att dessa praktikplatser huvudsakligen är för personer som inte har någon examen eller yrkesbakgrund.

Naturligtvis, om du går till professionella skolor som RIT som är mycket teknikinriktade, kan du få möjlighet att arbeta mot toppen. Men det kommer att vara superhalsigt att tänka på att du tävlar med dem från alla sektorer i livet och industrin och du bedöms bara utifrån ditt arbete utan din utbildningsbakgrund. Jag har också sett personalfotografer med en examen i samhällsvetenskap och inte en fotografi som arbetar på Time Inc.

Så mitt förslag till dem som verkligen vill bli fotograf är: 'studera något som du kan fortsätta studera i 4 år och faktiskt kan ta examen även om det bara gynnar dig ekonomiskt efteråt och försök sedan att praktisera för det du är intresserad av gör "(citat från Eva Chen, chefredaktör på Conde Nast. Detta gäller alla områden som är svåra att bryta sig in i: skådespel, konst, musik, dans ... Du har åtminstone en säker linje för att inte kunna landa något du vill bedriva och inte bli en svältande konstnär heller till slut.

Allt ovan är från min faktiska levnadserfarenhet och ger dig ett råd för dig att överväga att fatta bättre beslut. Jag önskar att någon skulle ha delat den här upplevelsen till mig medan jag fortfarande var på college.

Lämna en kommentar