Vilka typer av kostymer skulle vara lämpliga att bära på både bröllop och begravningar?

För flera år sedan hade jag en period där jag aldrig behövde en kostym för jobbet och bara behövde en för sociala tillfällen. Jag gick till en bra herrbutik i mitt område och förklarade att jag letade efter något som skulle hålla sig i stil och vara generellt lämpligt. Jag gick ut med en marin kostym, som säljaren kallade "bröllop och begravningsdräkt."

En bra marin kostym kommer aldrig att vara det bästa vid ett tillfälle och kommer aldrig riktigt att uppmärksamma sig själv. Om du inte är hedersgäst vid bröllopet eller begravningen är det ett mycket rimligt mål. På samma sätt är det bra för nästan alla andra tillfällen där en kostym är lämplig.

Dessa dagar kräver både arbete och sociala tillfällen en kostym för mig, så jag har flera i garderoben. Jag skulle välja olika beroende på vem som gifte sig eller begravdes, vädret och så vidare. Men om min garderob skulle avlägsnas till en enda kostym för all evighet, skulle jag gå med marinen. Det är aldrig riktigt i eller ur stil.

Lämna en kommentar