Vilken är den bästa kameran för djurfotografering som är överkomlig?

Jag tycker den här frågan är ganska intressant eftersom den bästa kameran för djurfotografering aldrig kommer att vara prisvärd.

Så OK kan vi ompröva frågan och uttrycka det på ett annat sätt. "Jag vill skjuta" Wildlife "och var ska jag börja. ????" OK så kan vi definiera "Wildlife" lite bättre och utarbeta en plan som innehåller "Vad kommer att hända med den bearbetade bilden" ??? kommer det att säljas eller kommer det att finnas kvar på en löstagbar hårddisk i den nedre lådan och glömt bort det. Handlar det bara om att samla in "gillar" på någon social mediasida eller finns det ett annat system i åtanke. Jag ställer dessa frågor för att få en bättre bild av hur mycket tid, ansträngning, pengar, entusiasm och planering som man ska ha för detta projekt. Så var bor du och var bor "Wildlife Live" och som det lokala djurlivet runt min hemstad brukar jag hitta runt barer och klubbar under de små timmarna. Därför skulle jag behöva resa till andra platser som kan inkludera långa flygplan och otroliga kostnader. Planerar du den här typen av expeditioner eller vill du bara få några bilder av det lokala fågellivet till att börja med.

Jag föreslår att du använder det redskapet du har och lär dig att vänta på att fågeln eller djuret kommer till dig eftersom jagar det inte kommer att få dig "skottet" utan att vänta på den nedåtriktade sidan av den utsatta platsen och vänta på rätt ljus och att välja rätt bakgrund och förstå ”vanor” för den valda arten kan vara ett bra sätt att börja.

Lämna en kommentar