Vilken är den bästa professionella DLSR-kameran för nyfödda och moderskapsfotografering? Jag har använt Canon 77D men vill nu uppgradera växeln. Ska jag köpa bättre linser eller är det lämpligt att köpa en ny kamera?

Pradeep Naik är rätt. Vad ger dig intrycket att högre Canon-modeller som 6D, 5D, 1Dx etc. ger bättre bildkvalitet? När det gäller grundläggande bildkvalitet är det ingen skillnad mellan natt och dag mellan alla Canon-kameramodeller. 77D är mycket kapabel och bra kamera. Om det inte fungerar, finns det inget behov av att ändra det - åtminstone för ditt specifika behov. Jag kommer inte att rekommendera en ny kamera.

Om du vill kan du investera i bättre linser, vanligtvis Canon L-serie linser. För ditt fotograferingsbehov rekommenderar jag särskilt Canon EF 24-70mm f / 2.8 L USM.

Å andra sidan gör Tamron också utmärkta linser. För nästan samma pris som ovan kan du köpa följande två Tamrons.

a) Tamron SP 24-70mm f / 2.8 Di VC USD G2

b) Tamron 70-200mm f / 2.8 VC G2

Jag använder den första själv (24–70 för Nikon) och jag kan försäkra er att den är lika bra som märkeslinsen och faktiskt har bättre VC.

Lämna en kommentar