Vilken är den bästa skrivaren för att skriva ut fotografier, Canon, Epson eller HP och vilken ska jag köpa?

Jag har för närvarande en Canon Pixma iP2600 hemma, vilket inte är så dåligt för sin ålder, men för utmärkt fotoutskriftskvalitet skulle jag fortfarande behöva fotopapper av hög kvalitet och fotobläckvagnar, vilket kan göra en större mängd fotoutskrifter hemma riktigt dyra.
Eftersom jag inte behöver högkvalitativa fotoutskrifter av högsta kvalitet, när jag vill ha riktigt perfekta fotoutskrifter, går jag till en lokal fotolab och skriver ut dem på deras specialmaskin eller laddar upp bilderna till deras webbplats och får dem mailade.
Ja, det är dyrare per utskrift, men jag behöver inte sänka ner pengar i utrustning som jag inte behöver plus jag riskerar inte att torka ut fotokassettmunstyckena och behöva köpa en annan.

Om du inte verkligen behöver större volymer av högkvalitativa foton på papper, har råd att vänta på dem eller ha en sådan fotolab inom rimligt avstånd, kan det här vara det bästa alternativet för dig, eftersom den billigaste utrustningen är den du inte har behöver inte köpa alls.
Så om du verkligen BEHÖVER att äga den utrustningen i första hand är det första och viktigaste beslutet jag rekommenderar att tänka på.

Lämna en kommentar