Vilken är den bästa webbplatsen för recensioner av fotografikameror?

Jag läser flera av dem regelbundet, men först efter att jag har gjort min egen forskning, testat och skrivit mina egna recensioner (jag är biträdande redaktör på en brett läst facktidskrift). Den allra bästa recensionssidan för djupgående tekniska recensioner av fotokameror och linser är Imaging-Resource: Digitalkameror, Recensioner av digitalkameror

Det bästa för allmänna ändamål (men inte så djupt tekniskt som Digitalkameror, Recensioner av digitalkameror) är Digital fotografering recension.

Uthyrning av objektiv | Blogg gör ett fantastiskt jobb när de gör tårar som den här: Nedbrytning av Nikon Z7 Mirrorless Camera, den här Att ta isär Sony A7rIII - på jakt efter bättre väderförslutning, eller den här Objektivstörningar och jämförelser av Canon 70-200mm f2.8 IS II och III.

Lämna en kommentar