Vilken är den vackraste säsongen att fotografera?

När vi säger "Det är ett vackert väder ute" menar vi bekväma och behagliga temperaturer. Jag förstår att vissa människor tycker att stormar är vackra, dundrar vackra och snöstormar vackra; Jag tycker att monsunregnen är mycket vackra och kunde titta på dem i timmar.

Vacker säsong?

Det är den som är mest bekväm. För fotografering är det dock en helt annan sak, som vad kunde se vacker kanske inte känna vacker.

I min flickvän var min favoritsäsong vinter. Man kan inte förvänta sig bättre av ett barn som tillhör ett tropiskt land. Den mest bekväma säsongen att (ta) fotografier var också vinter. Med allt som ser ut som saker har återvunnit till liv och människor med leenden och mycket glädje runt, såg det också vackert ut.

Och då är det svårt att inte älska monsoons. Jag har några bästa minnen med min hemstad (Calcutta) med regn. Och Calcutta för många av oss symboliseras ofta genom de många gula och svart-gula taxibilarna. Bilden nedan är konstruerad från mina rötter och minnena. Det är inte något storslaget eller av överväldigande skönhet att bli fascinerad av. De här bilderna värmer bara mitt hjärta.

Min regndränkta stad


Och sedan förändrades hela mitt liv. Hela mitt livsperspektiv förändrades just och introducerades för kanadensare vinter:

Träden ser väldigt mycket ut ..... berättar om någon historia. Som en skräckhistoria; eller något olycksbådande.

Det sista bladet som hänger i ditt hjärta och gör dig lite mjuk ....

Och lita på mig, Snow ser vacker ut. Aldrig känns vacker (Okej .... Jag menar det när du tillbringar året i snö ... till största delen)

En frusen sjö

Snöskulptur: Ett palats vid den frysta sjön Louise

Skön?

Snö med höstfärger ser dock ut som vackert. Det är dock inte en säsong. Det är Calgarian något.


Höst

Om vi ​​letar efter färger och honungsfärgade dagar som skulle göra dig yr, är hösten säsongen. Känns vacker och ser också vacker ut:


Vår känns som prim och propah säsong. Precis som den är designad för att vara. För söt, bedrägligt bra, för känslig att röra vid:

Vårens solnedgångar i Calgary återspeglar den naturliga firandet också:


Sommar, som jag sa, blev helt ombyggd i mitt minne. Sommaren kom att betyda grönska, en promenad i skogen och den utsökta solen du bara kunde absorbera i:

Min favoritsäsong, efter att ha genomgått en rekonstruktion av begreppet säsong, är fortfarande monsunerna fastän. Det finns en oförklarlig lycka att bli dränkt i monsunerna och känslan är inget annat än vacker. Jag har inte kunnat göra rättvisa åt den känslan, utan bara ett minne:

Den här bilden togs precis från balkongen i mitt hem i Calcutta.

Tack för A2A, Yash . Det kändes trevligt att se på minnena. Nu dig bestämma dig för vad som är den vackraste säsongen?

Lämna en kommentar