Vilken är större: en babydusch eller en bröllopsdusch?

Det finns ingen hård regel om detta. En bröllopsdusch beror till stor del på antalet gäster som går till bröllopet. Som matleverantör har jag sett hela utbudet av duschar. Ibland görs en vid brudens sida och sedan brudgummen. Samma sak med babyduschar. Jag har sett dem med ett dussin människor, slå och kaka i någons hem och sedan sitta på en country club för andra. Jag har sett duschar kostar lika mycket som mitt bröllop. Mycket beror på vem som är värd för evenemanget såväl som brudens eller den nya mammans förväntningar. Jag gillar personligen den mindre, mer avslappnade, mer personliga duschen. Jag har sett att nya mödrar behöver två lastbilar för att hämta sakerna hem. Lita på mig - en ny bebis behöver INTE så mycket! Ge mig duschen som inte är en enorm presentgrepp någon dag! Det är också tradition i vissa kulturer att inte duscha förrän barnet har fötts - något du kanske vill kontrollera. Min dotters sista baby hade hjärtproblem som var väldigt läskiga. Jag skulle fråga mamman vad hon är bekväm att göra (mitt barnbarn mår bra ❤️) Vi gör inte duschar efter det första barnet utan gör ett "strö". Mycket lågmäld träffas med små presenter till baby eller mamma (body lotion, ammande topp, måltider för frysen, "presentkort" för att ta ut de äldre barnen på en eftermiddag. Vad vi kallar "tankegåvor").

Lämna en kommentar