Vilken nationalitet och etnicitet ser jag ut snälla?Artboard

Tack för A2A.

Först och främst tror jag att vi kan behöva förtydliga villkoren.

Termen ”nationalitet” avser den nation en person är medborgare i. Det är inte något som nödvändigtvis kan dras av ett foto.

Många människor, men särskilt amerikaner (dvs. amerikanska medborgare), tror att det hänvisar till ens etniska bakgrund eller ras.

Jag misstänker att du faktiskt ber mig att säga vilken ras eller etnicitet du ser ut.

Men om du verkligen menade "Vilken nationalitet ser jag ut?" (dvs. "Vilket land tror du att jag är medborgare i?"), Jag måste gissa USA eftersom amerikaner troligtvis tror att "nationalitet" betyder etnicitet eller ras.

Om du frågar vad jag misstänker, vilket är vilken etnicitet du ser ut, ser du vit ut, av europeisk härkomst.

I din profilbild är dina ögon åtminstone lite atypiska för någon som annars ser typiskt kausasian ut i den meningen att du har en mer uttalad epikantal ögonveck (Epicanthic fold - Wikipedia) än de flesta vita, men det ligger fortfarande inom den normala variationen bland kaukasiska befolkningar.

Så jag skulle inte bli förvånad över att höra att du var en del östasiatisk eller indianer, men samtidigt tror jag inte att du ser särskilt östasiatisk eller indianer ut.

Skicka gärna svaret om du inte vill avslöja det för alla läsare.

Om du redan har avslöjat svaret skulle jag vilja veta.

Tack igen för A2A!

Lämna en kommentar