Vilken typ av linser föreslår du för solglasögon och ramfotografering?

Jag håller med David, men jag ville gå lite mer i djupet. Jag skulle hålla fast vid vad du har så långt som kameran går och investera i några lampor. Om du tittar högst upp på fotot är det mörkare och på min skärm är det typ av blågrått som bleknar ner. Jag antar att du vill ha din bg helt vit. Vad jag skulle föreslå är att ta två lampor och sätta dem i en 2 graders vinkel på vardera sidan om din kamera. Använd oavsett vilken slags ljus du kan, se bara till att de är desamma med samma uteffekt eller med samma watt. Titta på hur du får vitbalansen i din kamera på kelvin och leka med siffrorna beroende på vilken typ av ljuskälla du använder och få den vita sanna vita. Heck, du kan ärligt talat komma undan med att använda din mobiltelefon som kameran som han sa.

Lämna en kommentar