Vilket är det bästa Canon-objektivet för modefotografering, 70-200mmF4 eller 85mm 1.8?

Denna fråga kom till mig som en A2A och jag tackar dig för det men eftersom jag är en amatör eller hobbyist som inte vet något om modefotografering. Jag kunde ta en vild gissning och försöka låta som om jag vet något när jag inte gör det. Vad jag kommer att göra är att ställa "Varför" du ställer ett forum en fråga som jag skulle ha trott att alla fotografer som har förmågan att professionellt vilja [jag föreställer mig] bli involverade i Fashion Shoots och ändå inte med säkerhet vet exakt vilken utrustning han behov. Jag tycker det är ovanligt.

Som med allt som har med fotografi att göra är svaret alltid ”Det beror” och i det här fallet beror det också på vad som händer med bilderna. Om de håller på att bearbetas ska vi säga "skräppostreklam", då skulle det innebära billig utskrift, om de går in i en stilig tidning skulle de kräva högkvalitativa bilder. Men zoomobjektivet ger dig lite mer "Wigggle Room" än vad du använder en Prime-objektiv, men Prime-objektivet fungerar bara bättre OM zoomning inte är ett problem.

Lämna en kommentar