Vilket är ditt bästa slumpmässigt klickade fotografi?

Bilden klickades av mig när jag var på min skolresa i Amritsar, Punjab. Hotellet var redan känt som läskigt bland oss ​​eftersom det hade hänt några konstiga saker där med ENDAST HILL TOP TEAM. Låt mig berätta för dig:

  • Växelströmmen hade startat på egen hand i ett av flickornas rum. (Men enligt läraren, när huvudströmbrytaren i deras rum, i receptionen var påslagen, blev alla apparater påslagen, så det fanns inget att känna sig rädd för.)
  • I ett av mina kompisers rum (inte samma) upptäcktes ett "hemligt" rum. (Det var inget annat än ett förråd om vilket vi inte informerades tidigare om.)
  • I samma rum som den andra punkten klagade flickorna på att de hörde ett ständigt gnäl från platsen där förrådet upptäcktes. (Oförklarlig ... = _ =)
  • De sa att de såg ett fönster bredvid huvuddörren, gömt av en gardin, som ledde ut i korridoren. Tre av dem hoppade ut ur den för att rusa till våra rum, medan den fjärde var i tvättrummet, okänd för någonting. Resten tre kom och berättade om fönstret som inget av rummen hade. Upphetsad följde vi dem. De sköt och drog dörren och fönstret men inget av det öppnade sig. När vi slog hårt, enligt den fjärde flickan, kom hon ut ur tvättrummet och öppnade dörren. När vi kom in hittade vi alla fönstret låst, men de tre hade hoppat ut ur det tidigare, naturligtvis lämnat det öppet. Till och med dörren var låst, som den fjärde flickan sa. Men intressant nog, innan det kunde ingen av de fyra skruva upp den när den fastnade !! Den fjärde flickan började gråta och sa att hon inte hade gjort det och att det fanns en femte person i deras rum. (Ett spöke???)

Bilden som jag klickade på har inga spöklika vibbar eller något, men det är bara resultatet av bra timing och vinkel. Jag satt i en soffa (varifrån jag har klickat på den här bilden) och justerade kameralinsen för att spela in videor och foton den dagen när kameran gick *blixt*. Sedan kollade jag in i galleriet och hittade följande bild som förvånade mig. Omedelbart visade jag det till mina vänner som sa att det fanns en bhoot i mitt rum.

Ta en titt på det:

Båda var mina rumskamrater och gjorde sig redo att gå till Golden Temple. Shreya (den på bilden ... röd klänning) är kortare än Ankita (den här sidan ... rosa klänning) och blev gömd av den senare. Härlig!!! och konstigt ... är det inte ??? Här är deras bild:

Vad känner du? 😂


Säg paneer!

aditi 😀

Lämna en kommentar