Vilket kardborrhuvud skulle du rekommendera för DSLR-fotografering (djurliv, fåglar) med superteleobjektiv?

Jag rekommenderar inte ens att äga en superteleobjektiv om du inte har ett specifikt behov av att äga ett sådant odjur. Som amatör hänvisar jag bara till amatörfotografering så jag antar att Paparazzi och fotograferna som skjuter sällsynta och hotade vilda djur vet vad de behöver och äger lämpliga saker för sina uppgifter. Jag tror dock inte att man behöver mer zoom än ett bra 300 mm-objektiv. Att gå något större innebär att man måste ha en "Good Sturdy Tripod" och inte någon billig enhet vilket är bra för en lätt kamera. Man måste sedan släpa allt detta dyra redskap och så småningom få skottet och bara lägga upp det på sociala medier för att göra anspråk på några "gillar" med 25,000.00 XNUMX dollar i Camera Gear. Det är alldeles för dyrt för mig och jag kunde göra bättre saker med det enorma partiet av kontanter.

I många fall kan man komma lite närmare eller bara fotografera något annat ändå om man lär sig hantverket eftersom man inte behöver fånga allt. När jag vill gå "Birding" skulle jag hellre ta min Olympus och en 150 mm lins som nästan kommer att passa i fickan och bara planera min fotografering lite snarare än att släpa med mig all den utrustningen. Jag kan hålla i Olympus tack vare ett briljant anti-shake-system och så behöver jag inte det stativet ändå.

Jag har lite av en "sak" om superteleobjektiv och jag kommer att låta det vara förutom att säga att mina tre husdjur hatar när det gäller fotografering är "Bokeh och On Camera Flash och Super teleobjektiv" men det är bara jag och Endast mina åsikter.

Jag skjuter de flesta av mina saker med en Olympus Mirrorless OM-D-serie och för de flesta gånger är en 25 mm prime-objektiv bra, vilket motsvarar en 50 mm på en full ram. Min längsta lins är en 35–150 mm, vilket motsvarar en 300 mm på en fullbildskamera. Jag älskar bara att skjuta vida närhelst situationen tillåter det när jag tittar på fotografier från estetik och konstsidan snarare än noggrannhet.

Lämna en kommentar